Textil Painter

165,00 ден

  • Маркер за боја на ткаенина за светли ткаенини
  • На база на вода
  • „Моден дизајнер“ на маркери
  • Лесен за користење
  • Мек на допир
  • Може да се пере до 60°C
  • Отпорен на светлина
  • Фиксирање со пегла или во рерната
  • Идеален за комбинирање со Marabu Textil/Textil plus
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ