Deco Painter

250,00 ден

  • На база на вода
  • Мат акрилни маркери
  • Без мирис, отпорни на временски услови и отпорни на светлина
  • Погодни за мазни и впивачки површини како што се метал, пластика, хартија, дрво итн.
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ