Brilliant Painter

250,00 ден280,00 ден

  • Нанесување на сјаен лак
  • Отпорен на временски услови, отпорен на светлина, брзо се суши
  • На база на органски растворувач
  • Погоден за работа на мазни и тврди површини како метал, пластика, кожа, стакло итн.
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ