Deco Painter, Blister Assortiment “Basic”

1.100,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x Деко Маркери 1-2 мм (Sunshine yellow 220, Cherry 125, Mint 153, Lapis 143, Black 073)
  • Мат акрилни маркери на водена ваза, погоди за училишна, занаетчиска и рекреативна употреба
  • Одлична покривност и брзо се суши
  • Отпорен на временски услови и отпорен на светлина
  • Погодни за мазни и впивачки површини како што се хартија, дрво, метал, пластика, теракота, гипс итн.

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ