Aqua Pen Graphix set “Mega Mash”

1.620,00 ден

  • Акварелни пенкала со двојни врвови (контурен врв и флексибилен четка)
  • Сетот содржи: 12 x Акварелни пенкала со врв од филц (Black 073, Lemon 020, Red orange 023, Cherry red 031, Light pink 236, Plum 037, Antique green 266, Avocado 268, Dark green 068, Aquamarine 255, Petrol 092, Dark brown 045)
  • За сликање со акварел на акварел хартија
  • Брилијантни бои благодарение на висококвалитетното пигментно мастило на база на вода
  • Нанесете ја бојата, а потоа користете влажна четка за да ја размачкате

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ