Aqua Pad Graphix

820,00 ден

  • Блок со специјална хартија за акварелна техника за цртање со водени моливи и пенкала
  • Димензии DIN A4 (21х 29.7 сантими), 100% целулоза, 220 g/m², 20 листови
  • Ситно-зрнаста, мат, природно бела
  • Без токсични киселини, отпорна на светлина и стареење
  • Произведена во Германија
  • Идеална за работа со Marabu Акварелни пенкала, Акварелни мастила и Акварелни бои

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ