Aqua Color Graphix set “High by Fly”

400,00 ден

  • Сетот содржи 12 х 12мл Акварелни бои: White, Lemon yellow, Yellow ocre, Vermilion, Carmine red, Violet, Prussian blue, Rich green, Yellow green, Burnt siena, Burnt umber, Black
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода, отпорни се на светлина
  • Погодни се за работа на хартија, картичка, платно, табла и сл.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ