Aqua Pen

140,00 ден

  • Два различни врвови (контурен врв и флексибилна четка)
  • Идеални за акварелна техника на акварелна хартија
  • Брилијантни бои благодарение на висококвалитетно мастило на база на вода со слаб мирис
  • Се раствора со вода (но никогаш не се потопуваат врвовите во вода)
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ