Aqua Ink Graphix

140,00 ден

  • Ултра-брилијантно, пигментирано акварелно мастило
  • На база на вода
  • Транспарентни бои отпорни на светлина
  • За акварел и водени техники со четка или пенкало за цртање
  • Водорастворливо дури и после сушење
  • Да се растресе јако пред употреба
  • 15 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ