Alcohol Ink

270,00 ден320,00 ден

  • Трајно мастило на база на алкохол, за голем асортиман на техники на истурање и креативни дизајни
  • Брилијантно светли бои кои се сушат брзо, немаат токсични киселини и се погодни за мешање
  • Транспарентни нијанси (исклучоци: металик бои и дијамант)
  • Идеални за површини кои не впиваат (на пр. синтетичка хартија, керамика, стакло, метал итн.)
  • Интензивни дизајни се создаваат со флуоресцентните неонски бои кои сјаат преку ден
  • Алкохолното мастило Diamond додава многу посебен, светкав сјај на сите алкохолни мастила
  • Алкохолното мастило Extender се користи за мешање, осветлување и подигнување на алкохолните бои, исто така го забавува процесот на сушење и ја зголемува транспарентноста
  • Спакувани во практични шишенца со тенок врв за лесна употреба од 20 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ