Alcohol Ink Set “Underwater”

1.080,00 ден

   

  • Сетот содржи: 3 x 20 мл Alcohol Ink (Gentian, Amethyst, Diamond), 1 x Permanent Marker (Black), 5 x non-absorbent special paper DIN A6, 1 x brochure DIN A5
  • Трајно мастило на база на алкохол, за голем асортиман на техники на истурање и креативни дизајни
  • Перманентен маркер на алкохолна база за додавање на украси, букви и скици
  • Специјална мат хартија што не апсорбира течности, идеална за работа со алкохол инк боите
  • Повеќе информации за производот може да најдете во брошурата

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ