Paper Pad Watercolour

1.100,00 ден1.600,00 ден

  • Блок хартија за акварел
  • 100% рециклирана хартија, 220 г/м²
  • Ситно зрнеста, мат, природно бела, без токсични киселини
  • Отпорни на бледеење и стареење
  • 20 листови, залепен на 2 или 4 страни зависно од големината
  • Достапна во 2 големини – 24×32 цм , 30×40 цм
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ