GREEN Paper Pad Nature Mix

830,00 ден

  • Блок со 5 различни бои на хартија (по 4 листови), вкупно 20 листови
  • Мат хартија со природна боја
  • Без токсични киселини и јаглерод
  • Не се погодни за конзумирање
  • Големина А4
  • 250 гр/м²
  • Погодни за алкидни/акрилни бои на база на вода, маркери, лајнери и друго

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ