Brush set GREEN, 5 brushes

780,00 ден

  • Сетот содржи: 5 четки Marabu (1 x четка округла со големина 3, 1 x четка округла со големина 8, 1 x четка рамна со големина 3, 1 x четка со големина 8, 1 x четка рамна со големина 20)
  • Разновидна синтетичка четка
  • Погодна за акрилни, алкидни, ткаенини и акварел бои
  • Рачки за четки направени од дрво со сертификат FSC™ (дрво од шуми управувано според највисоките стандарди)
  • Нетретирана рачка на четката
  • Вегански влакна

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ