Brush set GREEN, 3 brushes

470,00 ден

  • Сетот содржи: 3 четки (Marabu 1 x четка округла со големина 6, 1 x четка рамна со големина 8, 1 x четка рамна со големина 12
  • Разновидна синтетичка четка
  • Погодна за акрилни, алкидни, ткаенини и акварел бои
  • Рачки за четки направени од дрво со сертификат FSC™ (дрво од шуми управувано според највисоките стандарди)
  • Нетретирана рачка на четката
  • Вегански влакна

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ