GREEN Alkyd Paint

290,00 ден330,00 ден

  • Мат, кремаста алкидна боја на база на вода
  • Oтпорна на светлина на атмосферски влијанија, може да се мешаат заедно
  • Погодна за хартија, картон, платно, дрво, медијапан, камен и друго
  • Боја изработена од најмалку 92% природни суровини (вклучувајќи вода и материјали од обновливи суровини)
  • Со суровини на база на растително масло
  • Веганска
  • 100 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ