Acrylic Paints set BASIC 18x36ml

1.520,00 ден

  • Сет основни акрилни бои: 18 x 36мл туби (Titanium white, Lemon yellow, Yellow ochre, Orange yellow, Vermilion, Scarlet, Crimson, Emerald green, Viridian green, Sap green, Sky blue, Cyan dark, Phtalocyanine blue, Sienna, Burnt sienna, Burnt umber, Vandyke brown, Black)
  • Покривни акрилни бои на водена база
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода, брзо сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода.

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ