Acrylic Paints set BASIC 18x12ml

920,00 ден

  • Сет основни акрилни бои: 18 x 12 мл туби (Titanium white, Lemon yellow, Yellow ochre, Orange yellow, Vermilion, Scarlet, Crimson, Emerald green, Viridian green, Sap green, Sky blue, Cyan dark, Phtalocyanine blue, Sienna, Burnt sienna, Burnt Umber, Vandyke brown, Black)
  • Покривни акрилни бои на водена база
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода, брзо сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и с
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ