Acrylic Paints set BASIC 80×3.5ml

1.850,00 ден

  • Сетот содржи: 80 x 3,5 мл Акрилни бои (4 x Titanium White, 4 x Lemon yellow, 2 x Azo yellow, 2 x Tangerine, 2 x Brilliant orange, 2 x Red orange, 4 x Scarlet, 2 x Orient red, 2 x Burgundy, 2 x Powder, 2 x Rose pink, 2 x Quartz pink, 2 x Magenta, 2 x Lilac, 2 x Mauve, 2 x Plum, 2 x Dark violet, 2 x Light aquamarine, 3 x Cobalt blue, 3 x Cyan dark, 2 x Cerulean blue, 3 x Dark aquamarine, 3 x Light green, 2 x Emerald, 2 x Leaf green, 2 x Olive green, 2 x Phthalo green deep, 2 x Olive green deep, 2 x Beige, 2 x Yellow ochre, 2 x Sienna, 2 x Burnt sienna, 2 x Van Dyke Brown, 4 x Black)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Брзо се сушат со сатенска мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ