Acrylic Paints set NEON 6×3.5ml

240,00 ден

  • Сет акрилни бои Неон: 6 x 3,5 мл (Fluorescent-lemon, Fluorescent-orange, Fluorescent-pink, Fluorescent-blue, Fluorescent-green, Primer)
  • Полутранспарентни, флуоресцентни бои кои светат под УВ црно светло
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода, брзо сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • За најдобри резултати да се нанесат на светла подлога или да се користи прајмер
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ