Acrylic Paints set METALLIC 6×3.5ml

200,00 ден

  • Сет акрилни бои Металик: 6 x 3,5 мл (Metallic-gold, Metallic-silver, Metallic-copper, Metallic-magenta, Metallic-violet, Metallic-green)
  • Покривни акрилни бои на водена база
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Брзо сушат, со сатенска мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ