Acrylic Paints set BASIC 6×3.5ml

200,00 ден

  • Сет основни акрилни бои: 6 x 3,5 мл (Lemon yellow, Scarlet, Cyan dark, Leaf green, Titanium white, Black)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Брзо се сушат, со сатенска мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ