Permanent Marker Graphix set “Once Upon a Time”

330,00 ден

 

  • Сетот содржи: 4 x Permanent Marker Graphix (Cherry red 031, Dark ultramarine 055, Dark green 068, Black 073)
  • Високо квалитетни бои на база на алкохол
  • Имаат слаб мирис и брзо се сушат
  • Водоотпорни и не се размачкуваат на многу површини со светла боја (пр. фотографии, пластика, дрво, камен, метал, стакло
  • Двоен врв 1-2мм (од растителни влакна) и 0,5мм (екстра тенок пластичен врв обличен со метал)
  • Капаче со клип
  • Идеални за илустрации, скицирање, завршување уметнички дела и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ