Permanent Marker Graphix set “Hero of Galaxy”

1.650,00 ден

 

  • Сетот содржи: 24 x Permanent Marker Graphix (Yellow 019, Tangerine 225, Orange 013, Cherry red 031, Chilli 123, Rosé beige 029, Raspberry 131, Pastel lilac 226, Pink candy 132, Plum 139, Light blue 090, Medium blue 052, Dark ultramarine 055, Aqua green 297, Jade 156, Lime 154, Dark green 068, Beige 247, Cinnamon 163, Cocoa 295, light grey 278, Stone grey 169, Graphite 179, Black 073)
  • Високо квалитетни бои на база на алкохол
  • Имаат слаб мирис и брзо се сушат
  • Водоотпорни и не се размачкуваат на многу површини со светла боја (пр. фотографии, пластика, дрво, камен, метал, стакло
  • Двоен врв 1-2мм (од растителни влакна) и 0,5мм (екстра тенок пластичен врв обличен со метал)
  • Капаче со клип
  • Идеални за илустрации, скицирање, завршување уметнички дела и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ