Sketch Marker Graphix set “Heat”

850,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x Sketch Marker Graphix (Primary yellow 919, Vermilion 936, Primary cyan 956, Light green 960, Primary magenta 914, Carbon black 974)
  • На база на алкохол
  • Имаат слаб мирис и брзо се сушат
  • Со двоен врв (1мм контурен, 1-7мм косиран)
  • Живописни нијанси, водоотпорни и не се размачкуваат
  • Органски (без толуен/ксилен)
  • Оптимални резултати на специјална хартија за маркери
  • Идеални за илустрации, скици, финиширање и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ