Sketch Marker Graphix set “Alpha Robot”

805,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x Sketch Marker Graphix (Cool grey deep 986, Cool grey 991, Cool grey light 985, Warm grey light 987, Warm grey 992, Warm grey deep 988)
  • На база на алкохол
  • Имаат слаб мирис и брзо се сушат
  • Со двоен врв (1мм контурен, 1-7мм косиран)
  • Живописни нијанси, водоотпорни и не се размачкуваат
  • Органски (без толуен/ксилен)
  • Оптимални резултати на специјална хартија за маркери
  • Идеални за илустрации, скици, финиширање и многу повеќе

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ