Sketch Marker Graphix set “Sugarholic”

1.650,00 ден

  • Сетот содржи: 12 x Sketch Marker Graphix (974 carbon black, 991 cool grey, 948 burnt umber, 976 phthalo green deep, 960 light green, 958 ultramarine deep, 952 cerulean blue, 950 brilliant violet, 906 permanent pink, 937 cadmium red middle, 925 brilliant orange, 919 primary yellow)
  • На база на алкохол
  • Имаат слаб мирис и брзо се сушат
  • Со двоен врв (1мм контурен, 1-7мм косиран)
  • Живописни нијанси, водоотпорни и не се размачкуваат
  • Органски (без толуен/ксилен)
  • Оптимални резултати на специјална хартија за маркери
  • Идеални за илустрации, скици, финиширање и многу повеќе

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ