Fineliner Colour Graphix set “Hypnotize”

1.000,00 ден

  • Сетот содржи: 24 x Fineliner Graphix 0.5 мм (Yellow, Orange, Ruby red, Cherry red, Rose pink, Pink, Raspberry, Rosé Beige, Lilac, Plum, Dark ultramarine, Azure blue, Light blue, Aqua green, Turquoise, Antique green, Dark green, Mint, Yellow green, Dark brown, Light grey, Grey, Black)
  • Брилијантни бои благодарение на високо-квалитетно мастило со слаб мирис, на база на вода
  • Не се растекуваат
  • Дебелина 0.5 mm
  • Пластичен врв опкружен со метал и капаче со штипка
  • Идеални за илустрации, скицирање, финализирање уметнички дела и многу повеќе

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ