Fineliner Colour Graphix set “Skyline”

280,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x Fineliner Graphix 0,5 мм (Ruby red, Ultramarine, Dark green, Black)
  • Брилијантни бои благодарение на високо-квалитетно мастило со слаб мирис, на база на вода
  • Не се растекуваат
  • Дебелина 0,5мм
  • Пластичен врв опкружен со метал и капаче со штипка
  • Идеални за илустрации, скицирање, финализирање уметнички дела и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ