Fineliner Colour Graphix set “Doodle Supreme”

650,00 ден

  • Сетот содржи: 12 х Fineliner Graphix 0,5 мм (Yellow, Orange, Ruby red, Pink, Plum, Ultramarine, Azure blue, Yellow green, Dark green, Grey, Dark brown, Black)
  • Брилијантни бои благодарение на високо-квалитетно мастило со слаб мирис, на база на вода
  • Не се растекуваат
  • Дебелина 0.5 mm
  • Пластичен врв опкружен со метал и капаче со штипка
  • Идеални за илустрации, скицирање, финализирање уметнички дела и многу повеќе

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ