Marker Pad Graphix

840,00 ден


  • Блок со хартија за маркери на база на алкохол
  • 75 листови
  • DIN A4, 100% целулоза, 75 гр/м²
  • Бела хартија со мазна површина
  • Без токсични киселини, отпорна на светлина и стареење
  • Произведена во Германија
  • Интегрираната бариера со растворувач го спречува протекувањето на мастилото
  • Идеална за илустрации, скици и цртежи со користење Marabu Sketch Marker и Marabu Permanent Marker

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ