Crackle Medium

330,00 ден770,00 ден

  • Транспарентен медиум на база на вода
  • За постигнување на декоративен распукан ефект
  • Идеален за комбинација со Marabu Decormatt Acryl
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ