Decormatt Acryl

780,00 ден

  • На база на вода
  • Висока покривност и лесно нанесување
  • Отпорни на светлина, опторни на временски услови
  • Погодни за работа со шаблони и печати, сликање на дрво и за речиси сите занаетчиски техники
  • 250мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ