Easy Marble

200,00 ден

  • Создадете шарени и елегантни мермерни ефекти за неколку секунди
  • Капнете, натопете и готово!
  • Достапни во атрактивни свежи бои
  • Отпорни на временски услови и светлина
  • Брзо се сушат
  • Создавање мермерни ефекти на пластика, дрво, хартија, стакло, метал, стиропор итн.
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ