Easy Marble set Pastel

1.020,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x 15 мл Easy Marble (Rose taupe 165, Lilac 296, Grey blue 140, mistletoe 159, Grey 078, Crystal clear 101), 1 x упатство за употреба
  • Брзо се сушат
  • Капнете, натопете и направено
  • Неонските бои на база на органски растворувач се идеални и за светли и за темни предмети направени од стакло, керамика, пластика, дрво и хартија

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ