Happy Easter, Easy Marble Set

690.00ден

Комплетот содржи :

– 3 x Marabu easy marble (021, 031, 062)
– 5 x пластични декоративни јајца за боење
– 5 x дрвени стапчиња од 10 cm
– 1 x декоративна зелена трева

На залиха

Категорија: