Easy Marble Starter set

1.020,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x Easy Marble 15 мл (Medium yellow 021, Ruby red 038, Azure blue 095, Rich green 067, Crystal clear 101, Black 073), 1 x Упатство за употреба
  • Брзо се сушат
  • Совршени се за добивање на мермерни ефекти и на големи површини
  • Капнете, натопете и направено – исто и на хартија
  • Идеални за добивање мермерен ефект со потопување на предмети од пластика, стакло, дрво, метал, полисестер итн.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ