Easy Marble set Neon

1.020,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x 15 мл Easy Marble (Neon-yellow 321, neon-orange 324, neon-pink 334, neon-green 365, crystal clear 101), 1 x Permanent Marker со двоен врв на база на алкохол 1 мм/0,5 мм (Black 073), 1 x упатство за употреба
  • Брзо се сушат
  • Капнете, натопете и направено
  • Неонските бои на база на органски растворувач се идеални и за светли и за темни предмети направени од стакло, керамика, пластика, дрво и хартија
  • Permanent Marker со двоен врв може да се користи за нанесување букви и украси

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ