Silk

310,00 ден

  • Боја за свила
  • На база на вода
  • Брилијантни и интензивни бои
  • Меки на допир и многу добар вискозитет
  • Погодни за хемиско чистење
  • Лесно се фиксираат со пегла или во рерна
  • 50 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ