Chalky-Chic Chalk Paint

280,00 ден640,00 ден

  • Бојата е на база на вода
  • Одлична покривност
  • Кадифено мазна завршница
  • Отпорна на размачкување и на временски услови
  • Може да се мешаат заедно
  • Погодна е за нанесување на дрво, МДФ, стакло, метал, хартија, керамика, порцелан, глинени садови, платно и пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ