Cleaner & Thinner

260,00 ден

  • За чистење на четки после употреба на боја
  • Како разредувач на бои за Marabu GlasArt и проѕирни Marabu лакови
  • За чистење на порцелан и стакло за подготовка за цртање и боење
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ