Robust Brush

50,00 ден340,00 ден

  • Четки Robust, изработени од бели цврсти природни влакна и дрвена рачка од FSC® дрво, многу трајни
  • Идеални се за предшколски и хоби изработки, за школски цртежи, текстил, акрилни и маслени бои
  • Округли, туфери и рамни во различни дебелини
  • Специјални округли за тапкање, како и сплоснати, во повеќе димензии
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ