Oil Paints set 12x12ml

560,00 ден

  • Сетот содржи: 12 x 12 мл маслени бои (Titanium white, Lemon yellow, Yellow ochre, Vermilion, Scarlet red, Ultramarine, Prussian blue, Light green, Rich green, Burnt sienna, Burnt umber, Black)
  • Покривни, маслени бои со висок интензитет и брилијантност кои се отпорни на светлина
  • Боите може да се мешаат заедно, да се разредат со терпентин/масло од терпентин и да се нанесат како глазура или со шпакла во неколку слоеви
  • Погодни се за различни површини како што се платно, табла за сликање, хартија, картон итн

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ