Plastic Mixing Palette

190,00 ден

  • Палета за мешање бои од бела пластика
  • Идеална за акрилни, гваш/темперни и водени бои
  • Димензии: 23 x 17 цм

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ