Mixed Media Ring Binder

800,00 ден1.100,00 ден

  • Блок за водени и акрилни бои, колажи, скицирање и мешани медиуми
  • Јака хартија одлична за техники кои бараат нанесување на поголем слој боја
  • 300 гр/м², отпорни на бледеење и стареење, без токсични киселини, 32 листови
  • Ситното зрно на хартијата обезбедува рамномерно нанесување на бојата
  • Високо квалитетна спирала
  • A4 или А5 големина
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ