PEARL Pen

250,00 ден

  • На база на вода
  • За совршени бисерни точки
  • Има сјаен изглед откако ќе се исуши и е испакната
  • Големината зависи од тоа колку боја е нанесено
  • Веганска
  • 25 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ