DOT Pen set “Blossom Beauty”

990,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x 25 мл DOT Pen (White 070, Magenta 014, Light Blue 090, Yellow Green 066), 5 х А6 картички со дизајн, 1 х брошура
  • На база на вода
  • За совршени точки
  • Има мат изглед откако ќе се исуши и е испакната
  • Лесна апликација од туба
  • Веганска

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ