Paper Pad Acrylic

1.600,00 ден2.300,00 ден

  • Блок хартија за сликање со акрилни бои
  • 100% целулоза, 350 гр/м2
  • Сатенски сјај, бела
  • Без токсични киселини
  • Не бледнее и е отпорна на стареење
  • Залепен на 4 страни
  • 10 листови
  • Достапна во 2 различни димензии
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ