Fixo Gum

420,00 ден

  • Еластична леплива гума
  • Во туба од 50мл
  • За привремено фиксирање или трајно лепење
  • Лесно се отстранува
  • Не остава траги при вадење
  • За хартија, картон, фолија и други флексибилни материјали

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ