Paper Pad Oil

1.010,00 ден1.600,00 ден

 

  • Блок со природно бела хартија за сликање со маслени бои
  • 100% целулоза, 230гр/м2
  • Минимална абсорбција на боја
  • Не бледнее и отпорна на стареење
  • Лепена од 4 страни
  • 10 листови
  • Достапна во 2 различни големини
  • Погодна за маслени бои, текстури и рељефни ефекти
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ